ReginaDinSud

ReginaDinSud
008

joi, 8 septembrie 2011

Veronica/Guadalupe Romero


La reina Del SuR



Mar de amor - entrada



O MARE DE PASIUNE

Aurora promo





La reina del sur


Kate Del Castillo - Teresa Mendosa
Sara Maldonado - Veronica / Guadalupe Romero
Cristina Urgel - Patricia
Miguel de Miguel - Teo
Narea Garmedia - Eugenia
Gabriel Porras - Roberto Gato Marquez

Aurora

Aurora, o tanara de 20 de ani se indragosteste nebuneste de Lorenzo, cu care si ramane insarcinata. La aflarea acestei vesti, parintii decid sa o desparta, Lorenzo crezand ca ea vrea acest lucru, si nici nu afla ca va avea un copil. Aurora naste, si se descopera ca are o boala grava, al carui tratament nu s-a descoperit inca. Tatal sau, un faimos medic ce se ocupa cu criogenia(inghetarea corpului pentru a-l mentine) decide sa faca acest lucru, pentru a o salva, pana cand un leac va fi gasit.

Trec 20 de ani, si momentul mult asteptat soseste. Aurora se trezeste din lungul ei somn, la varsta de 40 de ani, dar cu corpul ei aratand de 20 de ani. Pentru ea nu au trecut acesti ani, amintirile sunt ca si cum s-ar fi intamplat cu o zi inainte. Descopera ca prietena ei s-a casatorit cu iubirea ei, ca fata ei nu stie de existenta mamei sale si ca Aurora arata la fel de tanara ca ea. Viata abia acum incepe pentru ea, si va fi una grea de acomodare si mai ales cand trebuie sa aleaga intre iubirea din trecut si o iubire actuala.

Sara Maldonado





Sara Maldonado Fuentes s-a născut în Jalapa, Veracruz un martie 10, 1980, sub semnul Pesti. Ca un copil, Sara si-a dorit întotdeauna să fie o actriţă şi aşa părinţii ei au sprijinit-o dândui posibilitatea de a lua lecţii de balet, pian şi canto.

Când avea doi ani de studiu la scoala a apărut posibilitatea de a concura in cadrul concursului "El Rostro del Heraldo", organizat de ziarul El Heraldo de Mexico. Sara, ca mulţi dintre colegii ei au participat. A câştigat primul loc!

După aceea au venit de mai multe oportunităţi de locuri de muncă, inclusiv în calitate de debut, cu nimeni altul decât un actor caracter în "El Juego de la Vida " (2001), ulterior de lucru în "Clase 406"(2002) şi "Corazones al límite" (2004).

Datorită talentului său, s-a aventurat, de asemenea, în teatru cu piesa Graduate, alături de Margarita Gralia şi Mauricio Ochmann



 
Juego de la vida, El (Serial TV) (2001) .... Lorena 'Lore' Álvarez / Lorena Álvarez
  1. Clase 406 (Serial TV) (2002) .... Tatiana del Moral
  2. Corazones al límite (Serial TV) (2004) .... Diana Antillón De La Reguera
  3. Mundo de fieras - O lume a fiarelor (Serial TV) (2006) .... Paulina Cervantes-Bravo
  4. Tormenta en el paraíso (Serial TV) (2007) .... Aymar Lazcano Mayu
  5. Trece miedos (Serial TV) (2007) .... Vanessa
  6. Pantera, El (Serial TV) (2007) .... La Monja
  7. Gente bien... atascada (2007) ....
  8. Aurora (Serial TV) (2010) .... Aurora Ponce de León
  9. La reina del sur (Serial TV) (2010) .... Verónica (2010) / Guadalupe Romero

Elizabeth Gutierrez

Elizabeth Gutiérrez s-a nascut pe 24 ianuarie 1984,in Mexico City,Mexic. Si-a inceput cariera de actrita in Protagonistas de Telenovela(2003) unde l-a cunoscut pe William Levy,iubitul ei,cu care are un copil (Christopher Alexander).A avut rol in telenovela Olvidarte Jamas(2006 si o interpreta pe reaua Isabella),unde de asemenea a jucat cu William Levy.Urmatoarea sa telenovela a fost Acorralada(2007 unde o interpreta pe Paola).
Primul ei rol principal a fost rolul Marianei,din Amor Comprado(2007),dar care nu i-a adus prea mult succes. Cel mai de succes rol al ei este cel din "El Rostro de Analia"(2008) unde o interpreteaza pe o fata numita Ana Lucia.
Elizabeth Gutierrez si-a inceput cariera la reality-show-ul "protagonistas de novela II", inainte lucrand ca secretara. Prima telenovela in care a jucat a fost "Olvidarte jamas" si a terminat filmarile cand era insarcinata in 8 luni cu Christopher Alexander care a venit pe lume pe 13 martie 2006, tatal lui este actorul cubanez William Levy. Apoi au urmat telenovele precum "Acorralada", "Amor comprado" si "El rostro de Analia", toate fiind filmate in Miami.